Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via UWEMAIL@uwwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Voor alle coating- en andere vloeibare producten van EBACO BV geldt dat retourneren alleen mogelijk is indien de verpakking niet geopend is geweest.

Indien er coating of andersoortige verf is besteld op kleur of andere specificatie speciaal voor de klant dan is retour niet mogelijk.

Garantie

Er wordt slechts garantie op de goede werking van de producten van EBACO BV gegeven indien zij verwerkt/toegepast zijn conform de werkwijze zoals vermeld op de site van EBACO BV. Een en ander vast te stellen door EBACO BV. De garantie omvat uitsluitend de geleverde producten.

Identiteit ondernemer

EBACO BV
Industrieweg 2a
9765BL Paterswolde
Sales@ebaco.nl  
06-36 424755
KvK: 61056170
BTW: 8541.85.227.B.01


Download het formulier voor retourneren